top of page
Пошук

Сучасні системи безпеки

У сучасному світі забезпечення безпеки будинку або квартири стало не просто побажанням, а гострою необхідністю. Новітні розробки в сфері високих технологій дозволили створити і широко застосовувати надійні і сучасні технічні засоби різного ступеня складності. До таких пристроїв і відносяться охоронні системи, здатні працювати цілодобово і абсолютно автономно, незалежно від будь-яких зовнішніх джерел живлення. Деякі охоронні системи безпеки тільки в момент їх придбання і установки потребують грошовий вкладень.

Відеоспостереження

Сучасні системи безпеки являють собою досить складний метод організації безпеки. Але при цьому, це незамінний елемент для збереження в безпеці квартири, приватного будинку або комерційного виробництва. У комплектацію цих систем входять різне устаткування, відеоспостереження - одне з них. У більшості випадків, саме системи відеоспостереження дозволяють повністю ідентифікувати особи злочинців і зможе залучити їх до відповідальності. Крім цього, бувають такі ситуації, коли просто необхідний контроль процесу виробництва.

Сигналізація

Для забезпечення безпеки і охорони будинку або виробництва, встановлюють охоронно-пожежну систему. І звичайно, в неї обов'язково повинна входити сигналізація. До складу будь-якої сигналізації входять контрольні панелі, датчики, сигнальні пристрої та інші аксесуари.

Такий вид охорони став дуже популярний останнім часом. Її функціонування здійснюється завдяки мобільній мережі та сучасних радіо-технологій. За принципом роботи сигналізація ділиться на автономну, GSM з оповіщення на мобільний телефон і з оповіщенням на пульт охорони.

Автономна сигналізація, при проникнення небажаних осіб в приміщення, включає тривожні сигнали. У свою чергу, GSM-сигналізація крім сигналу тривоги, відправляє СМС повідомлення господареві. Це дуже хороший і головне надійний спосіб зберегти в безпеці своє житло і майно. Сигналізація з оповіщенням на пульт охорони є найбільш ефективною системою сигналізації. Все тому що при спрацьовуванні датчиків сигналізації, крім звукового сигналу, система відправляє сигнал тривоги на пульт охоронної сигналізації. Це мінімізує час приїзду охоронної фірми або поліції до об'єкта.


79 переглядів0 коментарів
bottom of page