top of page
Пошук

Універсальний пульт

Оновлено: 6 квіт. 2022 р.

Напевно, багато хто з нас пам'ятають той момент, коли в будинку з'явився перший пульт дистанційного управління. І швидше за все, цей пульт був від новенького японського телевізора. З тих пір пройшло достатньо часу, і зараз майже всі побутові прилади комплектуються пультом дистанційного керування. Зараз в будинках назбирались пульти від телевізора, телевізійної приставки, кондиціонера, музичного цента і ще один пульт для підсилювача до нього, від кінопроектора і так далі. Але час не стоїть на місці, і технічні прогрес з ним разом. З'явилася можливість об'єднати управління всіма приладами в одному універсальному «розумному» пульті.

Універсальний пульт має простий зовнішній вигляд і таке ж просте управління, по суті, це сенсорна панель з кольоровим екраном. На панелі користувач вибирає необхідний прилад (це може бути телевізор, кондиціонер, і т.п.), і на екрані з'явитися точно такі ж кнопки, як і на «рідному» пульті.

А далі, управління приладом проходить в звичному для всіх режимі. Варто відзначити, що тепер немає необхідності направляти універсальний пульт в сторону приладу, який Ви збираєтесь керувати. Завдяки спеціальним налаштуванням, розумний пульт буде запрограмований відсилати сигнали в потрібному напрямку. Таким чином, з універсальним пультом можна керувати всіма побутовими приладами з будь-якого місця в будинку або недалеко від нього.

Підключення до сценаріїв

Сенсорна панель має досить великий обсяг пам'яті, що дозволить їй запам'ятовувати велику кількість сценаріїв!

Для прикладу, можна навести такий сценарій. При виборі сценарій «КІНО», розумний будинок приглушить освітлення, закриє шторами вікна в приміщенні, включить підсилювач, телевізор або проектор.

Управління за допомогою мобільного телефону або планшета

В якості сенсорної панелі управління можна використовувати Ваш мобільний телефон або планшет. В такому випадку, у Вас з'явиться можливість керувати всіма системами будинку, навіть перебуваючи далеко від нього.

Універсальний пульт має зручний інтерфейс меню і можливість настойки мови. Таким чином непотрібно буде довго звикати до нього і розбиратися в ньому. Ви відразу зможете керувати всіма побутовими приладами та системами будинку тільки легкими дотиками сенсорної панелі. Саме універсальний пульт управління забезпечує взаєморозуміння між Розумним будинком і розумним господарем.




24 перегляди0 коментарів
bottom of page