top of page
Пошук

Відеоспостереження преміум класу та тепловізори

Оновлено: 6 квіт. 2022 р.

Багато хто з нас, почувши про систему відеоспостереження з використанням тепловізорів, відразу уявляє собі секретний об’єкт десь так далеко в лісі, де ніхто навіть не може уявити про його існування.

Проте, насправді, все може бути не на стільки серйозно і секретно, як у шпигунських фільмах.

Уявіть собі, що проживаєте в затишному місці – десь на краю цивілізації, а далі поле… або ліс… чи гай із негустою дикою рослинністю. Можливо, й уявляти не треба – в когось вже така реальність. І, звичайно, Ви подбали про безпеку: встановили відеоспостереження по периметру, організували пост охорони, де охоронці цілодобово спостерігають за Вашим маєтком і «трішки» за його межами…

Чому «трішки»? Тому, що поле, трава, ліс, листя, обмежена дальність інфрачервоної підсвітки, і місяць не завжди достатньо яскравий… Словом, на моніторах темно і далеко не видно.

І тут приходить розуміння, що треба щось інше, чогось не вистачає для ефективного захисту свого маєтку від злодіїв, збирачів металу чи, навіть, диких тварин, які можуть вночі напасти на Вашого улюбленого собаку чи іншу домашню живність.

До такого розуміння інженери компанії tbk прийшли декілька років назад і втілили свій перший проект з використанням тепловізора. Результат перевершив очікування, витрати себе цілком оправдали. Навіть найскептичніші працівники компанії tbk в результаті сказали: «вау… тепловізор – це must have в системі відеоспостереження бізнес та преміум класу».



20 переглядів0 коментарів

Пов'язані пости

Дивитися всі
bottom of page